Je bent nooit uitgeleerd!

Of je nu als coach net voor jezelf bent begonnen of als therapeut al jaren in het vak zit: stappen zetten kun je altijd. Kinderpraktijk Dol Fijn! gaat graag met jou de diepte in. Gericht op meer rendement, focus en authenticiteit.

GROEPSTRAINING VOOR COACHES EN THERAPEUTEN
4 wekelijkse bijeenkomsten van elk 1,5 uur
Als coach of therapeut ben je ook ondernemer. En daar komt heel wat bij kijken. Hoe onderneem je? Hoe haal je meer rendement uit je onderneming, hoe werk je effectiever en hoe maak je jezelf voldoende zichtbaar? In deze groepstraining gaan we met al die thema’s aan de slag. Na afloop weet jij hoe je authentiek en oprecht jouw positie als expert kunt claimen.
€ 1.600,- (excl. btw)
VIP-TRAJECT VOOR DE COACH EN THERAPEUT
Twee dagdelen, plus een Skype-sessie van een uur
Jij als persoon maakt jouw werk als coach of therapeut uniek. Maar hoe onderscheid jij je daarmee? Hoe zorg je voor focus en hoe zet jij jezelf optimaal neer? Met een VIP-traject krijg je zicht op de mens achter de coach of therapeut. We werken aan een plan van aanpak, brengen richting en definiëren concrete handvatten waarmee jij direct verder kunt.
€ 1.875,- (excl. btw)
PROFESSIONALISEER JEZELF ALS COACH OF THERAPEUT
7 wekelijkse bijeenkomsten van elk 1,5 uur
Verdieping, inzicht, feedback: het komt allemaal samen in dit traject. Afhankelijk van jouw hulpvraag stellen we een concreet doel op. Zie het traject als een ‘coach de coach’-aanpak, als een supervisie boordevol advies. De startende kindercoach, de leden van een schooldirectie: iedereen kan beter worden in zijn of haar vak. En dat is waar Dol Fijn! bij helpt.
€ 2.100,- (excl. btw)

Los van bovenstaande trainingen biedt Kinderpraktijk Dol Fijn! ook strategiesessies aan. Bedoeld voor de coach of therapeut die al een tijdje aan de slag is, maar graag verder wil groeien en zich wil doorontwikkelen. Een strategiesessie duurt 1,5 uur en bedraagt 250,- euro (excl. btw).