ERVARINGEN PROFESSIONALS

Lindy van Dongen
“Fijke is een geweldig inspirerend karakter. Een vrouw met pit, humor en enorm puur. Fijkes kracht ligt in het uitstralen van een oprecht gevoel van vertrouwen. Het is niet gemaakt, het is écht, waardoor ik ruimte ervaar om mezelf te ontwikkelen, met Fijke op de achtergrond als vangnet. Ze leert mij luisteren naar mijn intuïtie, erop te vertrouwen en ernaar te handelen.”
Lindy van Dongen, Creatief Therapeute
happy kids
“Fijke Willemse is expert in kinderen het allermooiste in zichzelf te laten ontdekken. Dat is precies wat nodig is om happy te zijn. Fijke staat voor kwaliteit, doortastendheid en veiligheid. Op basis van haar uitgebreide kennis & ervaring heeft ze haar eigen wijze ontwikkeld waarop ze kinderen, ouders én scholen fantastisch helpt. Ik beveel haar dan ook van harte aan.”
Drs. Sella van de Griend, Auteur van ‘HAPPY KIDS’ en grondlegger HAPPY-methode
 
floor van warmerdam
“Ik heb Fijke mogen leren kennen en wist nog niet precies wat ze deed. In die periode was ik zwanger wat na jaren van hormonen eindelijk gelukt was. Bij de 20 weken zwangerschap ging het fout het kindje werd te vroeg geboren. Vanuit het niks kwam Fijke naar me toe en pakte me stevig vast en zei alleen maar: “Als ik je kan helpen, dan staat de deur altijd voor je open.” Ik heb daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en na een paar bezoeken bij haar werd het dragelijker en zag ik het nut van het leven weer in. Dat was voor mij echt bijzonder.”
Floor van Warmerdam
 
Geertje Zonnewiel
“Fijke is vakbekwaam, deskundig en creatief. Ze beschikt over enorm veel know-how en werkt tevens vanuit haar intuïtieve kant. In contact met klanten toont Fijke zich enthousiast, positief, klantvriendelijk en werkt ze doelgericht. Fijke is een deskundige collega. Ze heeft een professionele werkhouding, ze werkt gestructureerd en heeft bovendien passie voor haar vak.”
Greetje Welten, Het Zonnewiel
Yvonne Jansens
“Fijke brengt structuur en overzicht waar nodig. Ze overziet onderwijskundige zaken vanuit een helikopterview en bekijkt deze vanuit verschillende invalshoeken. Daarbij geeft ze gericht adviezen vanuit een gedegen, inspirerende onderwijsvisie. Voor jezelf wordt alles weer glashelder. Je krijgt een plan van aanpak en zo kun je weer verder groeien als leerkracht en mens.”
Yvonne Jansens, leerkracht Basisonderwijs

ERVARINGEN OUDERS

“Elk kind verdient het om goed in zijn of haar vel te zitten en Fijke is er voor de kinderen die dit even niet zien zitten. Ze straalt zoveel rust en warmte uit. Elk kind verdient een Fijke lach.”
Moeder van Merel
“Wij hebben Fijke als zeer positief ervaren in het begeleiden van ons kind op de basisschool. Mede daardoor hebben wij nu een vrolijke en optimistische puber, die op de juiste plaats in het voortgezet onderwijs als een speer gaat.”
Ouders van Jules
 
“Zowel Sam (mijn zoon van 9) en ik werden warm ontvangen waardoor we beiden konden vertellen wat we kwijt wilden. Zelf sprak de professionaliteit me aan waarmee Fijke te werk ging. Een belangrijke zet vond ik met name dat het probleem waar we op dat moment tegenaan liepen meteen geproportioneerd werd. Hiermee bedoel ik dat het probleem door haar neergezet werd als een klein stukje van een groot geheel bij een lieve spontane jongen met vele kernkwaliteiten. Dit geheel werd benoemd zodat ook Sam het goed kon volgen en een brede lach deed verschenen. Fijke haar opstelling is zo laagdrempelig en tevens uitnodigend dat ze volgens mij door elk kind meteen als goede vriend beschouwd wordt. Concluderend heeft het Sam een belangrijke duw in de goede richting gegeven. Hij heeft op dit moment het gevoel dat ook hij zeer de moeite waard is. Voor mij als moeder is dit goud.”
Moeder van Sam, Monique
“Fijke is een hele lieve, goede, begripvolle helpende vrouw. Zonder haar hulp en meedenken met mijn dochter zag de wereld er heel anders uit.”
Moeder van Sanne  
“Door de sessies bij Fijke heeft Maud geleerd dat ze goed is zoals ze is en dat het oké is om fouten te maken of je eigen plan te trekken. En ook dat niks gek is en dat je overal over kunt praten (in ieder geval thuis). Maud is door de sessies bij Fijke veel sterker geworden, ze durft nu beter 'nee' te zeggen en is een stuk opener geworden.”
Moeder van Maud, Denise

ERVARINGEN KINDEREN

Tekening Bas
“Ik mag helemaal mezelf zijn, want ik ben precies goed zoals ik ben!”
Bas, 11 jaar
potloden hartje
“Je hart groot of klein. Voor iedereen een plekje met vrolijk, verdrietig, pijn en fijn.”
Moos, 11 jaar
 
pauw
“Ik ben 6 weken bij Fijke geweest omdat ik onzeker was en problemen had met bepaalde kinderen. En ik heb er veel aan gehad. Ik ben nu zekerder en kan de kinderen zonder moeite negeren als ze stom doen.”
Maud, 10 jaar
beertje
“Fijke helpt me goed en is erg aardig. Het is daar gezellig en mijn schilderij draait om dat je jezelf kan zijn en lol kan maken. En daar helpt de aap bij.”
Mariek, 10 jaar
rens
“Ik vond het niet erg om te komen want Fijke is erg aardig. Ik mocht verven en dan praat je makkelijker.”
Rens, 11 jaar