Winnaar beste startende ondernemer 2013

Fijke Willemse van kinderpraktijk Dol Fijn! won in 2013 de jaarlijkse JOST (Jonge Ondernemers Sociëteit Tilburg) starterstrofee voor beste Tilburgse startende ondernemer. Fijke Willemse was een van de vier genomineerden en werd door zowel de vakjury als het publiek unaniem als winnaar gekozen met haar praktijk.

Een eigen methode

Dol Fijn! behandelt kinderen met sociaal-emotionele problemen door middel van creatieve coaching. Fijke’s werkwijze is gebaseerd op een methode die zij zelf ontwikkelde. Deze benadering gaat uit van een non-verbale creatieve invalshoek. Haar werkwijze ondersteunt Fijke’s persoonlijke motto: ieder kind mag stralen.

De criteria

Een speciale vakjury beoordeelde de genomineerden op verschillende criteria om te bepalen wie de beste startende onderneming van 2013 was. De conclusie was dat Dol Fijn! niet alleen een goede visie heeft, maar ook zeer levensvatbaar is. Fijke gelooft in haar product en heeft een onderscheidend vermogen op de markt. De combinatie van deze factoren zorgde ervoor dat Dol Fijn! zijn concurrenten ver achter zich liet in de strijd voor de JOST trofee. Een absolute winnaar dus.

Meer weten?

Wil je meer weten over Fijke’s creatieve coaching? Op deze pagina lees je meer over de werkwijze van Kinderpraktijk Dol Fijn!.