BOV trofee 2013 van de Junior Kamer

Fijke Willemse werd in 2013 tweede in de strijd om de BOV Junior trofee van de Junior Kamer. Dit is de prijs voor de beste startende ondernemer van dat jaar. Het thema van 2013 was ‘sprong in het diepe’.

De Junior Kamer prijs werd uitgereikt door Jort Kelder

Blij met deze prestatie

Hoewel ze bij deze prijs niet op de eerste plek eindigde, is ze erg blij met deze prestatie. Eerder dat jaar sleepte Fijke nog de JOST starterstrofee binnen. Ze kijkt ook nu terug op een fantastische ervaring.  “Het was erg leerzaam en ik heb er veel contacten aan over gehouden. Bovendien vind ik het fantastisch dat ik mijn werkwijze, elk kind mag stralen, heb mogen delen met zo’n groot publiek. Ik leer mijn klanten hoe je de focus verlegt van negatief naar positief. Vertel een kind dat ze niet op de bank mag springen en het doet het gegarandeerd. Ik ga uit van de kracht van beeldtaal en werken met creativiteit. ”  

Beste Ondernemers Visie

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, zoekt men elk jaar naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt steeds aan een bepaald thema. In dit geval was dat ‘sprong in het diepe’.